SPIEL.digital 2020 Neuheiten speelkaarten

Een set traditionele speelkaarten met afbeeldingen van nieuwe spellen op SPIEL.digital. Ontdek bordspellen en ondersteun uitgevers en auteurs.

2,99

Uitverkocht

  • Voor 23:00u besteld, morgen in huis*
  • Verzendkosten €3,95**
  • Gratis verzending vanaf €50**
Veilig afrekenen via Mollie
Categorie:

Beschrijving

2020 is niet helemaal het jaar geworden waarop we hadden gehoopt. De meeste bordspellen­beurzen zijn afgeblazen en een bordspel spelen met een paar vrienden is opeens een stuk minder vanzelfsprekend. Digitaal bordspellen spelen is als een alternatief opgekomen net als SPIEL.digital, de allereerste beurs van deze omvang die volledig online wordt gehouden.

In samenwerking met de SPIEL-organisatie hebben we besloten om iets tastbaars te maken, dat ons niet alleen nog vele jaren een mooi aandenken aan SPIEL.digital zal zijn, maar dat hopelijk ook een beetje zal helpen de weg te vinden door de enorme hoeveelheid nieuwe spellen die dit jaar weer bij SPIEL wordt geïntroduceerd. We hebben een speelkaartenset ontworpen, speciaal voor de spellen van SPIEL.digital.

Elke kaart van dit kaartspel bevat een nieuw bordspel dat dit jaar op SPIEL.digital wordt geïntroduceerd. Er zijn prachtige 3D-shots van elke doos en de kaarten tonen de belangrijkste gegevens van elk spel. Als je door dit spel kaarten bladert, voelt het een beetje alsof je fysiek door de grote hallen van SPIEL dwaalt, struint, in de hoop een aantal prachtige nieuwe spellen te vinden. Laat je verrassen door wat je ontdekt! En als je meer wilt weten:, er staat een link en QR-code op elke kaart die je rechtstreeks naar de juist plek op SPIEL.digital stuurt!

Eigenschappen

Gewicht0,105 kg
Afmetingen5,8 × 8,9 × 2,1 cm
Winkelwagen