Pewter Heroes Trilogy Collector’s Edition

Een trilogie van drie spellen voor het hele gezin: Alien Getaway, Victory Tank en Mole Control. In een handgemaakte Collector’s Edition bigbox.

75,00

Uitverkocht

  • Voor 23:00u besteld, morgen in huis*
  • Verzendkosten €3,95**
  • Gratis verzending vanaf €50**
Veilig afrekenen via Mollie

Beschrijving

Vorig jaar hebben we een trilogie van games gemaakt, elk met een originele tinnen miniatuur in de hoofdrol. We noemden het de Pewter Heroes Trilogy en onze Kickstarter deed het erg goed. Dit jaar hebben we besloten om iets speciaals te doen: een Collector’s Edition maken van onze toch al zeer verzamelbare trilogie. We hebben een doos laten ontwerpen waarin de drie speeldozen kunnen worden opgeborgen. En je kunt nu al pre-orderen! We laten de dozen met de hand maken door Nederlandse ambachtslieden, compleet met een op bestelling gemaakt schuimrubberen inzetstuk om de dozen mooi op hun plaats te houden.

Als je onze spellen nog niet hebt gezien, zullen we je hieronder iets over elk van hen vertellen. Het zijn drie heel verschillende games voor verschillende doelgroepen. We hebben ze laten zien op SPIEL in Essen en de mensen waren er dol op! Met deze grote doos heb je dus games voor elke gelegenheid, of je nu een leuk spel met vrienden wilt spelen, een paar kinderen wilt entertainen of zin hebt in een strategische diepe duik.

In Alien Getaway helpen 1 tot 4 spelers Zoid om zijn weg te vinden door het asteroïdenveld. Spelers zullen kaarten spelen om een ​​ontsnappingsroute uit te stippelen voor deze kleine groene man. Zoid is echter een ongeduldige kleine klootzak en als hij te snel reist en van de baan raakt, zal de actieve speler een penalty moeten nemen. Maar er zijn manieren om van penalty’s af te komen en het nemen van een penalty is misschien niet altijd zo erg als het lijkt…

Victory Tank is een snel, licht en tactisch spel. Twee commandanten zullen proberen hun legers naar de overwinning te leiden in een aantal ronden die in twee fasen zijn verdeeld. Tijdens de fase “Fog of War” trekt de actieve speler twee kaarten om aan het steeds groter wordende slagveld te worden toegevoegd. Elke kaart toont doelen en bonussen die op het slagveld moeten worden geplaatst. De actieve speler mag een van deze kaarten houden en plaatsen terwijl hij de andere kaart aan zijn tegenstander aanbiedt, wat de spelers tijdens het spel interessante keuzes en dilemma’s oplevert.

En Mole Control is een snel spel voor 2 tot 5 waarin spelers om de beurt kaarten met stinkende bloemen en smakelijke insecten (zo denkt de Mol) aan de gemeenschappelijke tuinen toevoegen. Daarna mogen ze de Mol naar een van de tuinen verplaatsen. De tuin die door de mol wordt ingenomen, is verboden terrein totdat de mol naar een andere tuin wordt verplaatst. Zodra spelers geen kaarten meer hebben, moeten ze een van de tuinen claimen en ervoor zorgen dat ze een tuin kiezen die de mol niet leuk vindt.

Winkelwagen