Gasha

16,99

Een snel en toegankelijk verzamelspel voor het hele gezin geïnspireerd op de Japanse Gashapon speelgoedmachines. Bevat regels voor jonge kinderen.

Verschijnt op 17 september 2022

Beschrijving

De spanning van een ballenautomaat
Wie kent die automaten met speeltjes in plastic ballen nou niet? Het is altijd spannend wat je zal krijgen. In Gasha beleef je die spanning in een gestroomlijnd verzamelspel dat leuk is voor jong en oud. Elke beurt trek je 2 kaarten. Op de achterkant van elke kaart zie je welke speeltjes je kunt krijgen. Kies de goede automaten en vorm van de speeltjes die je krijgt setjes die je kunt inwisselen voor punten en bonussen.

De spelregels van Gasha zijn heel toegankelijk zodat je het spel snel aanleert. Een fantastisch spel om met het gezin te spelen. De bijgesloten vereenvoudigde regels maken het spel ook geschikt voor jonge kinderen en onervaren spelers.

Een knipoog naar de Japanse Gashapons
Het vrolijke thema van Gasha is gebaseerd op de Japanse Gashapon-traditie: automaten waar je in ruil voor een muntje een plastic bal met een speeltje kunt trekken. Het spel is rijk geïllustreerd door Christine Alcouffe (Paper Tales, Yōkai) en Miguel Coimbra (7 Wonders, Small World) en is een lust voor het oog.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 14,5 × 14,5 × 5,2 cm
Leeftijd

7+

Speelduur

20 minuten

Aantal spelers

2 – 6 spelers

Taal

Duits, Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gasha” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.