Lid van ons demoteam worden?

Ben jij een enthousiaste spellenliefhebber en wil jij graag anderen enthousiasmeren over onze spellen? Dan zoek ik jou als nieuw lid van het Gam’inBIZ demo-team!

Gam’inBIZ is een kleine Nijmeegse uitgeverij van bordspellen, waaronder CuBirdsCuboSaurusHidden LeadersGasha en Yōkai. Ik, Michiel, de uitgever, wil graag mooie en eerlijke spellen maken waar mensen die ze spelen veel lol aan beleven. Voor mij staat plezier voorop. Om onze spellen te promoten en te demonstreren op evenementen en beurzen, ben ik op zoek naar nieuwe teamleden voor ons demo-team.

Als lid van ons demo-team ben je het gezicht van Gam’inBIZ en laat je bezoekers kennismaken met onze spellen. Je geeft uitleg over de regels, treedt op als spelleider en geeft toelichting over onze spellen en nieuwste producten. Je bent onderdeel van een gezellige groep spellenliefhebbers en werkt samen om onze spellen te promoten.

De meeste van onze spellen zijn niet zo zwaar. Uitleggen is dan ook niet heel lastig. Misschien zul je soms wat geduldiger moeten zijn, vooral als er kinderen om een demonstratie vragen.

Vergoeding

Je werkt op vrijwillige basis, maar je krijgt van ons natuurlijk wel een vergoeding. Die vergoeding bestaat uit een reiskostenvergoeding van maximaal €25 en €100 webshoptegoed* per dag. Behalve onze spellen kun je via ons ook spellen bestellen van bevriende uitgeverijen, zoals Keep Exploring Games, Quined Games en HOT Games.

Stuur Michiel een bericht

Heb jij interesse in deze functie en wil jij graag ons demo-team versterken? Stuur dan een e-mail naar michiel@gaminbiz.nl met daarin een korte introductie van jezelf en waarom jij geschikt bent voor ons demo-team. Ik neem dan contact met je op. Ik kijk uit naar jouw reactie!

*) Shoptegoed bij bevriende uitgevers bedraagt €50/dag op basis van de adviesprijs.

Winkelwagen