3 keer per jaar een bordspel in de bus!

In 2021 komen wij met iets heel nieuws: een abon­ne­ment op bord­spellen!

Voor een vast laag bedrag trakteren wij je 3 keer per jaar op mooie, bijzondere, verfrissende en dikwijls fonkelnieuwe spellen. In een compact doosje en gewoon met de post!

Het werkt heel eenvoudig: je abonneert je op Gam’inBOX voor minimaal een jaar en krijgt dan 3 keer per jaar per post een spellenpakket toegestuurd.

Er komen jaarlijks vele honderden nieuwe spellen op de markt. Prachtige spellen, maar vaak in enorme dozen. Ongetwijfeld vind je het leuk om nieuwe spellen te proberen, maar welke moet je kiezen? En hoe voorkom je dat je huis straks helemaal vol staat?

Gam’inBOX is bedoeld om je uit je ‘bubble’ te trekken en je spellen te laten ervaren die je anders misschien niet zou spelen. Compacte spellen die door de brievenbus kunnen en geen aanslag doen op je kastruimte. Een verrassing, een cadeautje, voor jou!

AboSpellen/keerJaarprijs
d31€39
d62€69
d93€99

d3, d6 of toch d9?

Elke 4 maanden krijg je van ons dus een spellenpakket toegestuurd. Welke spellen er in dat pakket zitten, hangt af van het abonnement dat je kiest. Elke periode is er keus uit 3 verschillende spellen.

Afhankelijk van je abonnement (d3, d6 of d9) kies je daarvan 1 of 2 spellen uit, of krijg je ze eenvoudigweg allemaal toegestuurd!

Wat voor spellen krijg ik?

We gaan voor jou op zoek naar bijzondere spellen. Dat kunnen relatief onbekende spellen van grote uitgevers zijn, briljante spelletjes van onbekende uitgevers of spellen die nog helemaal niet op de markt zijn.

Alle spellen in je Gam’inBOX zijn klein van stuk en groot qua speelplezier. We willen je graag verrassen en je horizon verruimen, zonder je kasten te vullen en je enorm op kosten te jagen.

Op de hoogte blijven? Meedenken en profiteren als lid van onze Bordspel-community? Meld je vrijblijvend aan!

Interesse? Meld je vrijblijvend aan!

(Meld je geheel vrijblijvend aan)

We hopen Gam’inBOX in begin 2021 te kunnen introduceren. We horen graag jouw mening, zodat we samen van Gam’inBOX echt iets leuks kunnen maken. Meld je dus aan als geïnteresseerde en ga met ons samen dit avontuur aan!

Winkelwagen